Evenementenkalender

Praktische Gids – zomer 2019

In 2019 begint ’t hART te werken aan een online enquete om inzichten te verkrijgen in hoe mensen psychosociale problemen in hun omgeving ervaren.  Wat was de impact ervan? Wat had je eerder willen weten?  Al deze informatie gaan we dan samenvoegen tot een praktische gids die houvast biedt aan iedereen die geraakt wordt door een emotionele of mentale crisis.  Binnenkort online, geef je hier alvast op om deel te nemen aan deze anonieme enquete!

Kommil Foo – donderdag 12 september 2019

Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. Zonder circus, intiem. Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Kommil Foo op z’n best en éénmalig op het podium voor ’t hART voor iedereen! De volledige opbrengst van deze voorstelling van hun nieuwe show ‘Oogst’ gaat naar de publicatie van onze praktische gids, dus mis hem zeker niet.  Kaartjes zijn nu te koop via www.cosintandries.be/kommilfoo maar wees snel, want ze vliegen de deur uit!

Help eens ’n Handje – zondag 20 oktober 2019

Naar jaarlijkse traditie organiseert vzw ’t hART voor iedereen ook deze oktober haar jaarlijks comedybenefiet ‘Help eens een Handje’ in het Co St Andries in Antwerpen. Lukas Lelie, Jeron Dewulf, Bert Gabriëls, Domien Vloeberghs en Bas Birker staan in voor deze feestelijke 10e editie. Kaartjes zijn nu beschikbaar via www.cosintandries.be/benefiet en ook hiervan gaan alle opbrengsten naar onze werking.