Evenementenkalender

Lentefeest – maart 2019

Ieder jaar staat ’t hART op het De Coninckplein te Antwerpen voor een alternatief ‘nieuwjaarsfeest’ voor de buurt en door de buurt. Straatvolk en buurtbewoners komen samen om van de gratis optredens en warme hapjes en drankjes te genieten. In 2018 werden er maar liefst 150 liter soep en 150kg warme maaltijden gratis verdeeld aan de bezoekers van het evenement.
Ook u bent van harte welkom tijdens dit Lentefeest! Graag een handje helpen? Ook dat kan! Geef ons een seintje.

Praktische Gids – zomer 2019

In 2019 begint ’t hART te werken aan een online enquete om inzichten te verkrijgen in hoe mensen psychosociale problemen in hun omgeving ervaren.  Wat was de impact ervan? Wat had je eerder willen weten?  Al deze informatie gaan we dan samenvoegen tot een praktische gids die houvast biedt aan iedereen die geraakt wordt door een emotionele of mentale crisis.  Binnenkort online, geef je hier alvast op om deel te nemen aan deze anonieme enquete!

Help eens ’n Handje – oktober 2019

Naar jaarlijkse traditie organiseert VZW ’t Hart voor iedereen ook deze oktober haar jaarlijks comedybenefiet ‘Help eens een Handje’ in het Co St Andries in Antwerpen. De lineup wordt binnenkort bekend gemaakt, dus houd onze pagina’s én die van CoStA zeker in het oog. www.cosintandries.be/benefiet