Vrienden Van ‘t hART

Sabrina Gibbs & Hugo Hauspie

Het Fonds Vrienden Van 't hART voor iedereen

Supporters van onze werking hebben het ‘Fonds Vrienden Van vzw ’t hART’ opgericht, dat is erkend door de Koning Boudewijnstichting. De Vrienden ondersteunen de werking van ’t hART en kunnen fiscale attesten afleveren. Zo is jouw donatie 45% belastingaftrekbaar.

Het Fonds steunt De Droomgarage

Vandaag zet het Fonds zich specifiek in om de DroomGarage financieel te ondersteunen. De Droomgarage is een creatieve uitlaatklep voor kinderen. De grote buitenwereld kan hen onder druk zetten. Soms weten ze met hun gevoelens geen blijf. Door middel van dans, knutselen, muziek en theater werken we samen aan hun veerkracht en eigenwaarde. Twintig weken lang spelen we met hun dromen en fantasie, in deze workshops vol verbeelding. We creëren samen een theatervoorstelling, die we aan het einde trots zullen tonen.

Ja! Ik wil Droomgever worden

Met een kleine maandelijkse bijdrage maak je als donateur de dromen van talloze kinderen waar. Zo word je letterlijk een Droomgever! 

Voor 4,5 euro per maand steun je de DroomGarage. Je ontvangt 2 mondmaskers van ’t hART als bedankje en een fiscaal attest van je volledige bijdrage via de Koning Boudewijnstichting.

 

Doneer nu!

Doneren als bedrijf?

Wil je als bedrijf een verschil maken? Voor 25 euro per maand steun je het Fonds Vrienden Van ’t hART. Je ontvangt 10 mondmaskers van ’t hART als bedankje en een fiscaal attest van je volledige bijdrage via de Koning Boudewijnstichting.

 

Doneer nu!
Back To Top